1A-dienstverlening

1A-diensten worden exclusief aangeboden via gecertificeerde 1A-partners. Uw 1A-partner is uw eerste aanspreekpunt voor alle ICT-dienstverlening.

Wij ondersteunen onze partners en hun klanten. Daarbij hanteren we drie pilaren voor onze dienstverlening:

  • Eenvoud – ICT moet toegankelijk zijn. Daarom is onze software gemakkelijk in gebruik, de informatie­voorziening is transparant en veel diensten zijn geïntegreerd.
  • Duurzaam – ICT is belangrijk voor uw bedrijf. Daarom moet het altijd werken en lang meegaan. Onze hardware en software wordt 24×7 gemonitord en onderhouden.
  • Samen – Korte lijnen en persoonlijk contact met uw IT-leverancier zijn belangrijk. Daarom levert 1A alleen middels gecertificeerde 1A-partners.

Onderdelen

ICT-omgevingen zijn complex. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij deze opgedeeld in vier duidelijke onderdelen: 1A-server(s), de 1A-manager, 1A-support en 1A-opties.

Onze 1A-partners

Wij hebben een netwerk van 1A-partners verzameld die uw ICT-omgeving bij u op locatie kunnen installeren en onderhouden. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren over andere ICT-zaken, zoals telefonie (Voice over IP), internet en applicaties. Zij zijn echte MKB-specialisten die uitstekend kunnen inschatten wat u nodig heeft en u kunnen helpen bij het ontzorgen van uw IT-vraagstukken. Op deze manier kunt u zich weer geheel richten op primaire werkzaamheden.

Opensource technologie

Onze software heeft veelal de basis in opensourcesoftware, waardoor we grote invloed kunnen uitoefenen op het functioneren, de veiligheid en het verhelpen van onvolkomenheden.

Folders

Wilt u alles op uw gemak nog eens doorlezen? Dan hebben wij een aantal (digitale) folders beschikbaar. U kunt deze folders ook per post ontvangen door contact met ons op te nemen.