1A-opties

1A First Alternative vertegenwoordigt een uitermate flexibel systeem en is standaard met diverse opties uit te breiden.

Met deze opties is vrijwel elk MKB-bedrijf te voorzien van een passende ICT-oplossing.

1A First Alternative levert ook maatwerk op aanvraag. Wanneer u specifieke wensen heeft kunnen we daar in veel gevallen aan voldoen.

Aarzel niet uw wensen, ideeën en vragen aan ons kenbaar te maken. We stellen er een eer in om samen met u het best mogelijke systeem voor uw situatie te ontwikkelen.

Flexibel door veel opties

Telefonie
De 1A-server kan ook worden ingezet als een volwaardige telefonieserver. Hier­mee bent u goedkoper uit. Door de veelzijdigheid van digitale telefonie beschikt u over veel flexibiliteit. Lees meer »

Virtuele machines
De 1A-server kan gastheer zijn voor meer­de­re virtuele machines. Deze maken vol­waar­dig deel uit van uw netwerk. U kunt bijvoorbeeld een vir­tuele licentie- of applicatieserver draaien.

Rsnapshot
Met Rsnapshot kunnen back-ups worden gemaakt van een bepaald moment. Deze back-ups kunnen in de intervallen dagelijks, wekelijks en maandelijks gemaakt worden en er kunnen meerdere back-ups bewaard worden. Ook back-uppen naar een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Lees meer »

Online Backup
Uw 1A-server maakt op gezette tijden een backup naar versleutelde opslag in ons data­center. Zo bent u beveiligd tegen cala­­mi­tei­ten. Bestanden en mappen terug­zetten kunt u zelf eenvoudig doen.

Managed Wifi
Unifi is een revolutionair Wifi-systeem dat hoogwaardige prestaties combineert met ongelimiteerde schaalbaarheid en centraal beheer op uw 1A-server. Lees meer »

Videobewaking
Met Unifi Video kunt u eenvou­dig uw pand in de gaten te houden via één of meer IP-camera’s. U kunt de vast­gelegde beelden analyse­ren in de over­zich­telijke webinterface, op uw smartphone en tablet.

Exchange Online
Als u software gebruikt die Outlook nodig heeft, of u wilt graag Outlook gebruiken voor gedeelde e-mail, agenda’s en contacten, dan bieden we met deze optie een volwaardige Exchange-server in de cloud.

Kopano
Dé opensource-oplossing voor communicatie & delen. Meer dan groupware. Het biedt naast gedeelde mailboxen, agenda’s en contacten ook innovatieve mogelijkheden zoals toegang tot bestanden op de server en Web Meetings. Lees meer »

Nextcloud
Met Nextcloud is het mogelijk bestanden te synchroniseren (zoals met Dropbox) en deze bestanden te delen met externen.

Internetgebruik
Een dagelijks overzicht van het in­ternet­gebruik binnen uw bedrijf, opgesplitst naar ge­brui­ker, verbruik, adres en tijd.

Desktop support
Als u kiest voor desktop support, staat onze ervaren helpdesk u ter beschikking. Op deze manier nemen wij u nog meer IT-zorgen uit handen.

Maatwerk
Geen bedrijf is hetzelfde, daarom kunnen wij ons systeem ook aan u aanpassen.