1A-support

1A First Alternative en haar partners bieden uitstekende support op alle diensten en producten.

Professionele support- en servicedesk

Het 1A-supportteam is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Wanneer u een probeem ondervindt garanderen wij binnen korte tijd een oplossing. Wij bieden uiterlijk binnen 3 uur actieve support en binnen 6 uur een oplossing. Het 1A-supportteam beheert uw netwerk op afstand via een veilige, versleutelde verbinding.

Automatische statusmelding

1A-servers sturen elke paar minuten een automatische statusmelding door naar het 1A-NOC. Wanneer er iets niet in orde is, gaat het 1A-supportteam meteen aan de slag om een oplossing te vinden. U merkt vaak niet eens dat er iets is gebeurd.

Updates

Het 1A-supportteam ondersteunt de 1A-servers voortdurend met updates en nieuwe functies. De applicaties die op een 1A-server draaien, worden regelmatig door het 1A-supportteam bijgewerkt. Zo draaien 1A-servers altijd op de laatste stabiele software zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

Statusrapportage

Iedere maand ontvangt u een statusrapportage van uw 1A-servers. Daarin staat precies hoeveel dataverkeer er in en uit is gegaan, hoeveel mail er is ontvangen en verstuurd en nog veel meer. Zo kunt u eenvoudig het gebruik en de capaciteit van uw 1A-servers in de gaten houden. Indien nodig kunt u tijdig aan de bel trekken.

Schaalvergroting

1A-klanten en 1A-partners ervaren ook het voordeel van schaalvergroting. Wanneer een probleem zich bij enkele 1A-servers voordoet, wordt de oplossing zo snel als mogelijk op alle 1A-servers uitgerold. Zo kan het probleem bij alle andere 1A-servers worden voorkomen.