Onderdelen

ICT-omgevingen zijn complex. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij de 1A-dienstverlening opgedeeld in vier duidelijke onderdelen.

Met deze onderdelen kan vrijwel elk MKB-bedrijf voorzien worden van een betrouwbare ICT-oplossing.

1A-server
De 1A-­server is onderdeel van de geïntegreerde IT­-oplossing van 1A First Alternative. Een combinatie van de beste hardware en software, nauwkeurig op elkaar afgestemd en uitvoerig getest. De 1A-­server is geschikt voor zeer uiteenlopende bedrijfstakken.

1A-manager
Voor de bediening van de 1A-­server hebben we een doelmatige en gebruiksvriendelijke webinterface ontwikkeld: de 1A-­manager. Deze stelt de beheerder in staat optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die de 1A­-server biedt.

1A-support
1A First Alternative biedt uitstekende support op al haar producten. De servicedesk is zowel telefonisch als per e­mail bereikbaar. Het 1A-­supportteam bewaakt en onderhoudt ook de 1A-­server met automatische statusmeldingen, updates en rapportages.

1A-opties
Naast de standaard opties zijn er diverse extra’s te verkrijgen waarmee uw 1A-platform nog krachtiger en veelzijdiger wordt.