Revolutionaire Wifi

UniFi is een revolutionair Wifi-systeem dat hoogwaardige prestaties combineert met ongelimiteerde schaalbaarheid en centraal beheer én bovendien ook nog betaalbaar is.

1A First Alternative is reseller van dit systeem. De centrale beheerinterface draait natuurlijk op de 1A-server.

Schaalbaar en gecombineerd Enterprise Wifi-beheer

Het UniFi Enterprise Wifi-systeem is een schaalbare enterprise oplossing, ontworpen om eenvoudig te installeren en beheren. UniFi accesspoints hebben een slank ontwerp en kunnen eenvoudig aan een plafondtegel of muur worden gemonteerd door middel van de bijgeleverde beugel. Er zijn ook modellen beschikbaar welke ontworpen zijn voor buiten.

UniFi bevat ook de UniFi Controller software. De software draait op de 1A-server en is aanspreekbaar via een browser. Met de UniFi Controler Software kan een netwerk snel worden ingesteld en beheerd zonder dat daar speciale training voor nodig is. Realtime status, automatisch nieuwe accesspoints detecteren, een kaart van het gebouw invoegen en geavanceerde beveiligingsopties zijn naadloos geïntegreerd.

Eigenschappen

Bespaar tijd en geld ten opzichte van traditionele enterprise Wifi-systemen welke een hardware controller gebruiken. UniFi word gebundeld geleverd met de UniFi Controller software. De krachtige hardware accesspoints ondersteunen het nieuwste type 802.11ac Wifi met MIMO technologie, welke gigabit snelheden mogelijk maakt en afstanden tot 125 meter. Andere modellen maken gebruik van 802.11n Wifi met MIMO technologie, welke superieur werkt in de 2.4 en 5 GHz frequenties.

Met de intuïtief werkende Controller software kunt u al uw UniFi accesspoints beheren in een makkelijk te begrijpen beheersysteem.

Uitbreidbare ongelimiteerde schaalbaarheid

Bouw draadloze netwerken zo groot of klein als gewenst. Begin met een enkele accesspoint en breidt uit naar duizenden, allen te beheren in een enkel beheersysteem.

Screenshots

UniFi Wifi - Map

UniFi Wifi - Statistieken

UniFi Wifi - Access Points

UniFi Wifi - Gebruikers

UniFi Wifi - Gasten