Telefonie (VoIP)

1A-telefonie en de PhonetoolDe 1A-server biedt de mogelijkheid om als volwaardige telefooncentrale dienst te doen. Met de 1A-manager is de telefonie centraal en makkelijk geregeld.

“Telefonie was nog nooit zo makkelijk!”

VoIP

Met het zogenaamde Voice-over-IP protocol (VoIP) is de 1A-server als digitale telefooncentrale te gebruiken. Tegen een zeer voordelig tarief kan wereldwijd gebeld worden met een geschikt toestel. De 1A-server is leverbaar met een uitgebreid en personaliseerbaar telefoniepakket: definiëren voicemailberichten, aanmaken call groups, meerdere lijnen gebruiken, opnemen gesprekken, inkomende gesprekken in een wachtrij plaatsen, en nog veel meer.

Phonetool

De Phonetool is een krachtig stuk gereedschap voor gebruik en beheer van 1A-telefonie. In de Phonetool wordt een overzicht getoond met de beschikbare lijnen en interne nummers. U kunt hierin uw eigen instellingen beheren. Ook is er de mogelijkheid om het publieke Zarafa adresboek te koppelen. De algemene instellingen kunnen worden beheerd door een aangewezen telefoniebeheerder. Lees meer over de Phonetool »

Statisticall

Met Statisticall krijgt u inzicht in het belgedrag binnen uw bedrijf, overzichtelijk en eenvoudig in uw favoriete internetbrowser. Wilt u weten wie met wie heeft gebeld, of hoeveel de wachttijd bedroeg? In het overzichtsscherm ziet u alle gesprekken die via uw telefooncentrale zijn gevoerd. U kunt precies nagaan wanneer een gesprek is gevoerd. Met de uitgebreide zoek- en filteropties kunt u heel gericht vinden wat u zoekt.