Kopano – Delen & communiceren voor bedrijven

Kopano is dé opensource-oplossing voor communicatie & delen. Het bevat alles wat u nodig heeft for uw dagelijkse werkzaamheden. Doordat het opensource-software is, behoudt u de volledige controle over uw data en infrastructuur. U kunt zien wat er gebeurt met uw data, altijd en overal: on-premise of in de cloud. Natuurlijk is het ook eenvoudig te integreren in bestaande omgevingen en de modulaire architectuur is de basis voor eenvoudige schaalbaarheid.

Dit wordt bereikt door een verzameling applicaties die de tand des tijds kunnen doorstaan. De belangrijkste speler hier is WebApp, wat u de mogelijkheid biedt om overal productief te zijn. DeskApp is ontwikkeld om de brug te zijn tussen WebApp en de desktop. Add-ons zoals Web Meetings en Files zijn de eerste zichtbare stappen die de uitbreidbaarheid van Kopano aantonen. Outlook-ondersteuning, offline werken en mobiliteit worden verzorgd door ActiveSync en de Kopano Outlook Extension.

Bekijk hier een demo van de WebApp

Kopano

Gold partner

1A First Alternative is Gold partner en biedt een volledig platform waar Kopano uitstekend tot zijn recht komt. Door de kracht van Kopano te combineren met de eenvoud van beheer die de 1A-server biedt, haalt u de ideale combinatie binnen voor al uw communicatiebehoeften.

Eenvoudig beheer met de 1A-manager

Met de 1A-manager kunt u eenvoudig uw gebruikers beheren en e-mailadressen koppelen.

Kopano op de 1A-server