Sponsoring: Dutch Double Bass Festival

Dutch Double Bass Festival is het contrabasfestival van Nederland. Met klassiek, jazz, moderne muziek, avant-garde en pop, allemaal rondom de contrabas. De eerste editie is 20 en 21 mei 2017 te bezoeken in De Electriciteitsfabriek te Den Haag. Er is een heuse 1A First Alternative Stage.

Dutch Double Bass FestivalHet Dutch Double Bass Festival is een initiatief van contrabassist James Oesi. Deze virtuoos heeft gestudeerd in Zuid-Afrika, New York en Moskou. Uiteindelijk is hij summa cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Daar is hij nu assistent-docent.

Internationaal toonaangevende contrabassisten

Voor deze eerste editie heeft James een rijk programma weten samen te stellen. Hierbij heeft hij twee internationaal toonaangevende contrabassisten naar Nederland weten te krijgen. Voor het eerst, en exclusief, zijn Adam Ben Ezra uit Israël en de Koreaanse Minje Sung in Nederland te bewonderen.

Dutch Double Bass Festival

Toen we werden benaderd om het festival te sponsoren, hebben we deze unieke kans aangegrepen. Cultuur is iets wat we samen doen en dat is tenslotte een van onze kernwaarden. Daarnaast klinkt muziek gewoon lekker als de contrabas van de partij is. Op de website van het Dutch Double Bass Festival zijn verschillende nummers via Spotify te beluisteren. Ook kan er van tevoren al gesocialized worden op hun Facebook-pagina.

Wij zijn trots dat het Dutch Double Bass Festival een heuse1A First Alternative Stage heeft!

Auteur

Richard de Vroede

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Facebooktwitterlinkedin

Facebooklinkedinrssyoutube