Moderne en veilige webhosting bij 1A

Wij bieden al jaren webhosting aan voor de websites van onze klanten. Daarmee waarborgen we uw online zichtbaarheid. Onze webhosting-omgeving is voorzien van geavanceerde beveiligingsvoorzieningen en biedt vele gemakken.

Standaard is onze webhosting al heel compleet:

  • toegang tot bestanden via FTP(s)
  • een eigen MySQL-database
  • ondersteuning voor de PHP webprogrammeertaal
  • toegang tot bezoekersstatistieken
  • inzichtelijk via My1A

Ook zijn er extra opties beschikbaar:

  • HTTPS met eigen SSL-certificaat of via Let’s Encrypt
  • direct aan de slag met een verse WordPress-website
  • meerdere MySQL-databases
  • PHP upgrade readiness scan
Moderne en veilige webhosting bij 1A

Uw website veiliger en sneller met PHP 7.1

Veel websites maken nog gebruik van oudere PHP-versies. Volgens de website van PHP (Engels) wordt versie 5.6 nog tot eind 2018 ondersteund met alleen beveiligingsupdates en oudere versies worden helemaal niet meer ondersteund. Daarnaast is PHP 7 vele malen sneller dan PHP 5. Als u wilt weten welke PHP-versie voor uw website gebruikt wordt, kunt u dit vinden in My1A.

Tijdelijk gratis PHP 7.1 readiness scan

Wij raden iedereen aan om hun website te laten upgraden naar PHP 7.1. Helaas is de code waaruit de website bestaat hier niet altijd geschikt voor. Daarom bieden we nu tijdelijk een gratis PHP 7.1 readiness scan aan voor al onze webhosting-klanten met PHP 5.6 of ouder. Wanneer de website compatible is, kan deze zonder problemen worden omgezet. U hoeft daarvoor alleen aan te geven dat u dat wilt.

Wanneer de website niet compatible is, zal het rapport van de scan duidelijke aanwijzingen geven wat er aangepast dient te worden. En als u niet de beschikking heeft over een webontwikkelaar die de wijzigingen kan aanbrengen, kunnen wij er een voorstellen.

Direct aan de slag met een verse WordPress-website

Wanneer uw huidige website aan vervanging toe is, of u heeft helemaal nog geen website, dan bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid om te starten met een verse WordPress-website. U hoeft dan niet zelf de software te installeren, dat hebben wij al voor u gedaan. WordPress is eenvoudig in gebruik en wordt goed onderhouden. Veel websites op het internet maken gebruik van WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites in de wereld.

Uw 1A-partner weet raad

Als u vragen of wensen heeft omtrent webhosting, dan kunt u contact opnemen met uw 1A-partner. Deze kan u adviseren en voorzien van moderne en veilige webhosting bij 1A First Alternative.

Auteur

Richard de Vroede

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Facebooktwitterlinkedin

Facebooklinkedinrssyoutube