1A-telefonie: lampindicatie nog verder uitgebreid

De stabiliteit en flexibiliteit van 1A-telefonie maken het tot een zeer populaire dienst. Deze dienst wordt verder versterkt door de gratis bijgeleverde Phonetool. Dit is een zeer krachtige tool die onder andere beschikbaarheid toont. Maar er is nog een krachtige tool, een die mensen vrijwel altijd gebruiken: de telefoon zelf! Daarom hebben we de lampindicatie nog verder uitgebreid. Daardoor wordt zakelijk telefoneren nog eenvoudiger.

Exclusieve selectie van ondersteunde toestellen

Yealink T46GN EXP40Elke fabrikant van toestellen heeft een eigen implementatie en deze kan zelfs ook nog verschillen per leverancier. Daarom hebben we ervoor gekozen om een aantal merken van een selecte groep leveranciers te ondersteunen. Van deze toestellen onderzoeken we de mogelijkheden en integreren we de interessante functies in ons systeem. Daardoor zullen deze meestal beperkt zijn tot de toestellen die we ondersteunen.

Instellen van lampindicatie

Veel toestellen hebben programmeerbare knoppen met een lampje. Het instellen hiervan kan in de 1A-manager via de optie “geavanceerde configuratie”. Omdat dit erg technisch is, wordt dit meestal door ons of de 1A-partner gedaan op aanvraag van de klant. Het is belangrijk van tevoren te bepalen wat functioneel de ideale configuratie voor uw bedrijf is. Daarom hieronder een overzicht van alle mogelijkheden:

  • Interne telefoon → vrij (groen), rinkelen (rood knipper), in gesprek (rood). Actie bij indrukken: bellen.
  • Gebruikers → vrij (groen), rinkelen (rood knipper), in gesprek, DND of niet ingelogd (rood). Actie bij indrukken: bellen.
  • In- en uitloggen → uitgelogd (groen), ingelogd (rood). Actie bij indrukken: schakelen.
  • Conferentiekamers → vrij (groen), bezet (rood). Actie bij indrukken: bellen.
  • Parkeerplaatsen → vrij (groen), bezet (rood). Actie bij indrukken: bellen.
  • Belgroepen → vrij of rinkelen (groen), bezet (rood). Actie bij indrukken: oppakken.
  • Geforceerde standen (dag, nacht, lunch, vakantie, gebruik instellingen) → inactief (groen), actief (rood). Actie bij indrukken: inschakelen.
  • Geforceerde doorschakeling belgroep naar specifiek nummer → inactief (groen), actief (rood). Actie bij indrukken: inschakelen.

Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, neem dan contact op met uw 1A-partner. Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan alleen lampindicatie. Uw 1A-partner kan u adviseren hoe u optimaal gebruik kunt maken van 1A-telefonie.

Nog geen 1A-telefonie?

1A-telefonie is meer dan zeer aantrekkelijke tarieven. Het is volledig geïntegreerd in de 1A-dienstverlening en biedt veel mogelijkheden. Functioneel beheer is eenvoudig met de 1A-manager en met de gratis bijgeleverde Phonetool. En mochten er nog wensen zijn, kunt u aanspraak maken op onze persoonlijke ondersteuning.

Neem daarom vandaag nog contact op met uw 1A-partner om over te stappen op 1A-telefonie!

Auteur

Richard de Vroede

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Facebooktwitterlinkedin

Facebooklinkedinrssyoutube