Nieuwe algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn regels die standaard gelden bij het sluiten van overeenkomsten. Daardoor hoeven we niet elke keer te onderhandelen over de (standaard)afspraken bij iedere nieuwe overeenkomst. Eigenlijk is dit ook precies hoe wij ICT beschouwen en onze diensten maken en aanbieden: schaalbaar en betaalbaar door standaardisatie.

Door het hanteren van algemene voorwaarden besparen we niet alleen tijd en geld. Ook zorgen we ervoor dat zowel wij als u weten waar we aan toe zijn, ook de dingen die niet bij de wet geregeld zijn. Zo voorkomen we een hoop onnodige risico’s.

Omdat wij ICT’ers zijn en geen juristen, hebben wij onze algemene voorwaarden niet zelf geschreven, maar gebruiken wij die van een branche-organisatie.

Waarom veranderen?

ICTWaarborgNu we klaar zijn met de ISO 27001 norm bij ons te implementeren, werd het tijd om onze keuze van branche-organisatie te herevalueren. We zijn ooit begonnen met ICTWaarborg, maar zijn een aantal jaar geleden overgestapt op Nederland ICT, omdat we toen van mening waren dat deze partij beter bij ons zou aansluiten. ICTWaarborg is intussen een club gebleken die, net als wij, innoveren hoog in het vaandel heeft staan. Zij zorgen ervoor dat hun diensten en producten meebewegen met de tijd. Dit past dermate goed bij ons, dat we hebben besloten weer met hun verder te gaan.

Daarom gebruiken we nu ook de zakelijke algemene voorwaarden van ICTWaarborg. Deze confirmeren aan de laatste stand van zaken wat betreft wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT. Ook worden ze snel bijgewerkt wanneer er wijzigingen nodig zijn, bijvoorbeeld door veranderde wet- of regelgeving. Daardoor kunnen wij ze dan weer snel doorvoeren en u daarvan op de hoogte stellen.

Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website.

Auteur

get_the_author_meta('display_name')

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Facebooktwitterlinkedin
Facebooklinkedinrssyoutube