Het 1A-team

Het kloppende hart van ieder bedrijf zijn de mensen die er werken. Het 1A-team zorgt ervoor dat honderden MKB-bedrijven 24/7 kunnen genieten van een ICT-omgeving zonder problemen.

Hanc de Bokxinfo_outline

CEO – Staat bekend als degene die als eerste op kantoor is en als laatste weggaat.

Hanc de Bokxclose

CEO

Hij staat bekend als degene die als eerste op kantoor is en als laatste weggaat. Het woord analyseren is op zijn lijf geschreven en continuïteit voor de opdrachtgevers van 1A heeft hij hoog in het vaandel staan. Is er ’s nachts een issue? Geen probleem! Met een aantal marathons op zijn naam, is hij in perfecte conditie voor elke uitdaging. Zijn twee rechterhanden komen goed van pas om met 1A verder aan de weg te timmeren, maar zeker ook om zijn interesse voor energiezaken uit te breiden. Zonnepanelen installeert hij gewoon zelf!

Richard de Vroedeinfo_outline

Technische Marketing – Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Richard de Vroedeclose

Technische Marketing

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit. Van website en app tot business development. Zijn brede interesse en kennis maken hem tot een veelzijdige aanwinst. Hij brengt graag structuur aan (en steekt dat zeker niet onder stoelen of banken) en heeft een sterke focus voor automatisering. Als het over zijn zoon gaat, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Daarnaast is Richard dol op lezen, Netflix en gamen.

Roel van Meerinfo_outline

Senior Ontwikkelaar – Maakt de koppeling tussen de techniek en de gebruiker en zorgt dat alle stukjes van de puzzel goed samenwerken.

Roel van Meerclose

Senior Ontwikkelaar

Ook wel bekend als ‘de held met techniek’ weet Roel gewenste veranderingen van klanten snel te realiseren. Zijn kennis van Linux en programmeren brengt hij graag over op anderen, maar kan hierbij niet zonder een goede dosis cafeïne. Koffie slaat hij dan ook nooit af! Hij maakt de koppeling tussen de techniek en de gebruiker en zorgt dat alle stukjes van de puzzel goed met elkaar samenwerken. Offline brengt hij graag veel tijd door met zijn dochters en is hij altijd in voor een bordspelletje.

Bartinfo_outline

Ontwikkelaar – Combineert het (door)ontwikkelen van de producten met een gezonde dosis humor.

Bartclose

Ontwikkelaar

Zijn uitgebreide kennis van en ervaring met Python maakt hem tot de vraagbaak voor deze programmeertaal. Als aanwinst van het ontwikkelteam zet Bart zich dagelijks in voor het (door)ontwikkelen van de producten van 1A. Hij wisselt het serieuze werk graag af met zijn humor en zijn vaste pick-up lijn ‘Hallo, met Sinterklaas!’, ongeacht het seizoen, brengt iedereen telkens weer aan het lachen. Zijn eigen boot, waar hij in het weekend samen met vrienden graag mee vaart, maakt het plaatje compleet.

Gwen Holscherinfo_outline

Senior Systeem­beheerder – Haar kennis van telefonie wordt geroemd, maar óók voor andere uiteenlopende vragen is zij de aangewezen persoon.

Gwen Holscherclose

Senior Systeembeheerder

Als dame weet Gwen zich uitstekend staande te houden in de ICT-wereld. Haar kennis van telefonie wordt geroemd, maar óók voor andere uiteenlopende vragen is zij de aangewezen persoon. Support geven en het begeleiden van supportmedewerkers, waarbij ze mensen graag nieuwe dingen leert, doet ze met alle gedrevenheid die ze in zich heeft. Dat Gwen van diversiteit houdt, blijkt wel uit haar voorliefde voor het maken van verre reizen én haar verzameling oude computerspullen.

Menno Zonneveldinfo_outline

Systeembeheerder – Is veel bezig met automatiseren en houdt onder alle omstandigheden zijn hoofd koel.

Menno Zonneveldclose

Systeembeheerder

Hij rolde in de ICT-wereld door een kennis, maar is er niet meer uit weg te slaan. Zijn passie voor Linux is ongekend en dat maakt dat hij zijn Linux-werk op een positieve manier mee naar huis neemt. Menno is veel bezig met automatiseren en houdt onder alle omstandigheden zijn hoofd koel. Letterlijk, want hij houdt van gadgets zoals een USB-ventilator!

Bart Kampinfo_outline

Supportmedewerker – Altijd bereid om een stapje extra te doen om het juiste resultaat te bereiken.

Bart Kampclose

Supportmedewerker

Zijn werk als supportmedewerker combineert hij met de opleiding systeembeheer niveau 4, met als doel een allrounder te worden. Zijn analytisch vermogen is hierbij een belangrijk gereedschap. Hij is altijd bereid om een stapje extra te doen en zo het juiste resultaat te bereiken. Meedenken met de klant is als een tweede natuur voor hem. Als hij niet aan het fietsen is, is hij aan het gamen, zowel online als ouderwets offline met een bordspelletje. Daarbij mag een lekker biertje natuurlijk niet ontbreken.

Milad Noorinfo_outline

Junior Systeembeheerder – Met zijn affiniteit voor opensource tackelt hij elke uitdaging op het gebied van systeem-, netwerk- en cloudbeheer.

Milad Noorclose

Junior Systeembeheerder

Met zijn affiniteit voor opensource tackelt hij elke uitdaging op het gebied van systeem-, netwerk- en cloudbeheer. Daarbij is zijn vlotte begrip van nieuwe technieken van onschatbare waarde bij het toepassen ervan op de infrastructuur. Naast hobbyen met IT en gamen heeft hij een hele brede interesse in auto’s, waar hij uren over kan doorkletsen.

Jay Dijkstrainfo_outline

Junior Webontwikkelaar – Een veelzijdige programmeur die naast PHP en Laravel ook thuis is in andere talen, IoT, robotics en games.

Jay Dijkstraclose

Junior Systeembeheerder

Een veelzijdige programmeur die naast PHP en Laravel ook thuis is in andere talen, zoals Python. Deze Bachelor of Science is eerlijk, vriendelijk, ambitieus en leergierig. Hij hobbyt graag met IoT, robotics en games en wisselt dit af met gitaar spelen in zijn metalband. Op een dag zal hij eigen libraries schrijven in PHP en Python.