Het 1A-team

Het kloppende hart van ieder bedrijf zijn de mensen die er werken. Het 1A-team zorgt ervoor dat honderden MKB-bedrijven 24/7 kunnen genieten van een ICT-omgeving zonder problemen.

Hanc de Bokxinfo_outline

CEO – Staat bekend als degene die als eerste op kantoor is en als laatste weggaat.

Hanc de Bokxclose

CEO

Hij staat bekend als degene die als eerste op kantoor is en als laatste weggaat. Het woord analyseren is op zijn lijf geschreven en continuïteit voor de opdrachtgevers van 1A heeft hij hoog in het vaandel staan. Is er ’s nachts een issue? Geen probleem! Met een aantal marathons op zijn naam, is hij in perfecte conditie voor elke uitdaging. Zijn twee rechterhanden komen goed van pas om met 1A verder aan de weg te timmeren, maar zeker ook om zijn interesse voor energiezaken uit te breiden. Zonnepanelen installeert hij gewoon zelf!

Wesley Vittersinfo_outline

Partnermanager – Blinkt uit in het vertalen van technische vraagstukken van klanten naar menselijke oplossingen.

Wesley Vittersclose

Partnermanager

Dagelijks rijdt Wesley met veel plezier van A naar B. In zijn rol als partnermanager blinkt hij uit in het vertalen van technische vraagstukken van klanten naar menselijke oplossingen. Door zijn sociale en hulpvaardige aard is hij erg creatief en weet hij altijd de juiste vertaalslag te maken. In zijn vrije tijd is Wesley op zijn best achter de draaitafel als DJ én probeert hij, als echte bourgondiër, altijd iets nieuws op de menukaart.

Richard de Vroedeinfo_outline

Technische Marketing – Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Richard de Vroedeclose

Technische Marketing

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit. Van website en app tot business development. Zijn brede interesse en kennis maken hem tot een veelzijdige aanwinst. Hij brengt graag structuur aan (en steekt dat zeker niet onder stoelen of banken) en heeft een sterke focus voor automatisering. Als het over zijn zoon gaat, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Daarnaast is Richard dol op lezen, Netflix en gamen.

Roel van Meerinfo_outline

Senior Ontwikkelaar – Maakt de koppeling tussen de techniek en de gebruiker en zorgt dat alle stukjes van de puzzel goed samenwerken.

Roel van Meerclose

Senior Ontwikkelaar

Ook wel bekend als ‘de held met techniek’ weet Roel gewenste veranderingen van klanten snel te realiseren. Zijn kennis van Linux en programmeren brengt hij graag over op anderen, maar kan hierbij niet zonder een goede dosis cafeïne. Koffie slaat hij dan ook nooit af! Hij maakt de koppeling tussen de techniek en de gebruiker en zorgt dat alle stukjes van de puzzel goed met elkaar samenwerken. Offline brengt hij graag veel tijd door met zijn dochters en is hij altijd in voor een bordspelletje.

Bart Rodenburginfo_outline

Junior Ontwikkelaar / 3e lijns Support – Combineert het (door)ontwikkelen van de producten met een gezonde dosis humor.

Bart Rodenburgclose

Junior Ontwikkelaar / 3e lijns Support

Zijn uitgebreide kennis van en ervaring met Python maakt hem tot de vraagbaak voor deze programmeertaal. Als aanwinst van het ontwikkelteam zet Bart zich dagelijks in voor het (door)ontwikkelen van de producten van 1A. Hij wisselt het serieuze werk graag af met zijn humor en zijn vaste pick-up lijn ‘Hallo, met Sinterklaas!’, ongeacht het seizoen, brengt iedereen telkens weer aan het lachen. Zijn eigen boot, waar hij in het weekend samen met vrienden graag mee vaart, maakt het plaatje compleet.

Gwen Holscherinfo_outline

Senior Systeem­beheerder – Haar kennis van telefonie wordt geroemd, maar óók voor andere uiteenlopende vragen is zij de aangewezen persoon.

Gwen Holscherclose

Senior Systeembeheerder

Als dame weet Gwen zich uitstekend staande te houden in de ICT-wereld. Haar kennis van telefonie wordt geroemd, maar óók voor andere uiteenlopende vragen is zij de aangewezen persoon. Support geven en het begeleiden van supportmedewerkers, waarbij ze mensen graag nieuwe dingen leert, doet ze met alle gedrevenheid die ze in zich heeft. Dat Gwen van diversiteit houdt, blijkt wel uit haar voorliefde voor het maken van verre reizen én haar verzameling oude computerspullen.

Menno Zonneveldinfo_outline

Systeembeheerder – Is veel bezig met automatiseren en houdt onder alle omstandigheden zijn hoofd koel.

Menno Zonneveldclose

Systeembeheerder

Hij rolde in de ICT-wereld door een kennis, maar is er niet meer uit weg te slaan. Zijn passie voor Linux is ongekend en dat maakt dat hij zijn Linux-werk op een positieve manier mee naar huis neemt. Menno is veel bezig met automatiseren en houdt onder alle omstandigheden zijn hoofd koel. Letterlijk, want hij houdt van gadgets zoals een USB-ventilator!

Joep Linkinfo_outline

Supportmedewerker – De jongste van het stel wordt gezien als dé hardwareman. Zijn (droge) humor en ongevraagde behulpzaamheid sieren hem.

Joep Linkclose

Supportmedewerker

De jongste van het stel wordt gezien als dé hardwareman. Na een kort opstartmoment ’s ochtends is Joep volle bak bezig met de bouw van servers. Zijn (droge) humor en ongevraagde behulpzaamheid sieren hem. Buiten werk tijd is hij te vinden op het hockeyveld waar hij graag hockeyt. Met zijn rijbewijs net op zak droomt hij van een garage vol blinkende, snelle auto’s.

Milad Noorinfo_outline

Stagiair – Brengt zijn kennis in de praktijk en steekt daarbij ook zeker de nodige nieuwe kennis en ervaring op.

Milad Noorclose

Stagiair

Staat aan de beginfase van zijn carrière, maar wil nog graag veel bijleren. Als stagiair bij 1A brengt Milad zijn kennis in de praktijk en steekt daarbij ook zeker de nodige nieuwe kennis en ervaring op. Auto’s vindt hij erg leuk, maar ICT heeft zijn interesse en dat blijkt ook wel uit de bouw van zijn eigen server als hobby. Sleutelen aan computers, gamen en uitgaan met vrienden doet hij graag.