De Phonetool, een echte krachtpatser

De Phonetool is een krachtig stuk gereedschap voor gebruik en beheer van 1A-telefonie. Je ziet direct de beschikbare lijnen en interne nummers. Ook is er een persoonlijk beloverzicht en kun je 1A-telefonie naar eigen voorkeur instellen.

Het zoekveld bovenin is bij iedereen bekend en geliefd. Het is direct gekoppeld aan het publieke adresboek van de groupware. Wanneer je iets in het zoekveld typt, worden de overeenkomende nummers of namen in een lijstje getoond. Wanneer het gewenste contact zichtbaar is, klik je simpelweg op het nummer en je telefoon gaat over. Als je dan opneemt, wordt het contact gebeld.

Wist je dat… je met de Phonetool veel meer kan?

Een van de helden uit onze kindertijd is Popeye. Van zichzelf al een markant figuur, maar als de nood aan de man is, eet hij spinazie en kan hij elk probleem aan. Zo is het ook met de Phonetool.

Een van de vele mogelijkheden is het kunnen instellen van een centrale snelkeuzelijst. Dit zijn korte nummers die op telefoons kunnen worden ingetoetst om een extern telefoonnummer te bellen.

Een telefoniebeheerder kan deze lijst op het tabblad Globaal bijwerken. En wanneer de labels worden ingevuld voor de snelkeuzenummers, zullen inkomende gesprekken vanaf deze nummers worden getoond in de Phonetool én op het display van de telefoons die overgaan.

 

sendLees meer

sendWord ook klant

 

De Phonetool, een echte krachtpatser
Auteur

Richard de Vroede

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit.

Facebooktwitterlinkedin

Facebooklinkedinrssyoutube