Uw ICT-omgeving

Met 1A First Alternative haalt u een uiterst flexibele ICT-omgeving in huis. Of u nu een bedrijf met vijf medewerkers heeft of een organisatie met verschillende vestigingen, of uw behoeften gering zijn of u heeft grensverleggende technologieën nodig, er is altijd een manier waarop 1A in uw organisatie past.

Hoe past deze ICT-omgeving in mijn organisatie?

Om te kunnen bepalen hoe 1A in uw organisatie past, zijn er een aantal punten die duidelijk moeten zijn:

  1. Huidige IT-omgeving: hoe is uw situatie nu? Wat gaat er goed? Wat gaat er mis?
  2. Bedrijfsgrootte en locaties: wat is de optimale IT-architectuur voor uw organisatie? Heeft u genoeg aan een Small Business Server of heeft uw organisatie een compleet serverpark nodig?
  3. Budget: wat zijn nu uw kosten per FTE en waar wilt u naar toe?
  4. Eisen & wensen: zijn onze standaard opties voldoende? Of zijn er ook extra opties die bij uw organisatie passen?

Onze gecertificeerde 1A-partners adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie?

Met 1A First Alternative kiest u voor zorg en zekerheid en voorkomt u onaangename verrassingen. U kiest voor een totaaloplossing waardoor uw organisatie zich met de core business bezig kan houden in plaats van bijkomende IT-uitdagingen. Zo wordt uw ICT weer een middel en niet een doel. Kiezen voor 1A-dienstverlening levert uw organisatie veel voordelen op.

ICT die meegroeit

Als uw bedrijf groeit, zijn er legio uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Maar als uw organisatie onverhoopt mocht krimpen, is het ook mogelijk uw systemen in te krimpen en te consolideren. Uw ICT groeit met u mee!

Uw 1A-netwerk

Wanneer de antwoorden op de voorgaande vragen helder zijn, kan er een ontwerp voor de IT-architectuur worden bepaald. Om niet elke keer het wiel opnieuw uit te hoeven vinden, hebben wij een aantal standaard 1A-netwerken ontworpen welke in 95% van de gevallen passen. Voor de overige 5% wordt een advies op maat gemaakt.

sendWelk 1A-netwerk past bij mij?

Enterprise ICT voor het MKB