Betrouwbare beveiliging

Betrouwbare beveiliging

Houdt u het nieuws nauwlettend in de gaten? Dan kan het u niet ontgaan zijn. Regelmatig is cyber­criminaliteit het nieuws van de dag. Van het hacken van Netflix tot het platleggen van parkeergarages in Nederland. Cybercriminaliteit is de nieuwe manier van werken onder criminelen in de huidige tijd. Waar er vroeger nog fysiek werd ingebroken, wordt er nu op afstand ingebroken in de meest geavanceerde systemen. Niet alleen multinationals en overheidsinstellingen, maar ook kleine bedrijven zijn de klos. Heeft u de beveiliging op orde?

 

Beveiliging, waar begin je?

Beveiliging is meer dan de sloten op het serverhok, het aanpassen van wachtwoorden en het installeren van een anti-virussysteem. Het gaat veel verder. We hebben te maken met onder andere cryptolockers en ransomware, DDOS-aanvallen en identiteitsfraude. Een slot op de voordeur is dan leuk, maar hoe zit het met de achterdeur?

Een gedegen strijdplan

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van het feit dat cybercriminaliteit aan de orde van de dag is. Wees terughoudend in het (online) verstrekken van gegevens aan derden. Een bank of overheid zal u onder geen beding per mail of telefoon vragen om gegevens te verstrekken. Wordt dit wel gedaan, dan bent u mogelijk in het vizier van cybercriminelen. Betaal niets en verstrek nooit uw gegevens.

Om voor u de werkomgeving zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden helpen wij u graag met een gedegen strijdplan en inrichting van de ICT-omgeving. U bent immers afhankelijk van werkende en veilige ICT. Zonder ICT is de kans groot dat u uw werk niet zou kunnen uitvoeren.

Een ICT-omgeving veilig maken en houden

Met onze persoonlijke ondersteuning helpen wij u graag om uw ICT-omgeving veilig te maken en te houden. Wij doen er dan ook alles aan om de omgeving af te schermen voor de grote boze buitenwereld. Standaard zorgen we voor:

  • monitoring alle 1A-systemen
  • een juiste firewall
  • VPNs toegankelijk vanaf externe locaties
  • back-ups van uw data
  • anti-virus en anti-malware scans op de servers
  • blokkade van kwaadaardige websites

Daarnaast bieden we nog tal van extra opties, zoals anti-virus en anti-malware software voor werkstations en de mogelijkheid om tokens te kunnen gebruiken voor twee-factor authenticatie.

Niet alleen beveiliging van de ICT, maar ook uw pand?

Naast de beveiliging van uw ICT-omgeving, is het ook mogelijk om uw pand, het magazijn of een andere ruimte te beveiligen. Zowel camerabeelden als alarmen kunnen tegenwoordig veilig via standaard internetverbindingen worden aangesloten. Hoe mooi is het dan wanneer u ook de camera’s en wellicht het alarm gelijk opneemt in de dienstverlening? En daar ondersteunen we u natuurlijk ook bij.

Heeft u de beveiliging al op orde?