Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning

ICT moet voor u werken. Het moet geen doel zijn, maar een middel om uw werk te kunnen uitvoeren. Wel bent u er in de huidige tijd afhankelijk van. Daarom is het fijn als iemand u persoonlijke ondersteuning biedt. Iemand die achter u staat met kennis van zaken om te zorgen dat u ongestoord uw werk kunt doen.

 

Persoonlijke ondersteuning, dat wilt u toch ook?

ICT is techniek en wanneer u hier zelf niet mee bezig wilt of kunt zijn, is het wel zo fijn als u een persoon kunt bellen. Iemand die u graag ondersteuning biedt om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. En begrijpt dat u niet verder kunt als bijvoorbeeld de mail het niet doet. Dat werkt wel zo prettig.

Vaak zijn er bij verschillende support-afdelingen lange wachttijden en wisselt uw contactpersoon op regelmatige basis. We kunnen ons voorstellen dat dat geen prettige situatie is. We vinden het belangrijk dat u zich begrepen voelt en dat u met een prettig gevoel belt voor ondersteuning. Onze 1A-partners hebben zelf ook een MKB-bedrijf en bij hun bent u niet zomaar een nummertje. U bent een persoon en uw bedrijf is belangrijk. Persoonlijk contact en persoonlijke ondersteuning, dat is toch ook wat u wilt?

Statusrapportage

Wanneer u diensten afneemt, is het wel zo prettig om inzichtelijk te hebben hoe het met de gezondheid van deze diensten gaat. Daarom sturen wij maandelijks een statusrapportage voor iedere afgenomen server. Daarin staat precies hoeveel dataverkeer er in en uit is gegaan, hoeveel mail er is ontvangen en verstuurd, hoe veilig uw omgeving is en nog veel meer. Zo kunt u eenvoudig het gebruik en de capaciteit van uw 1A-omgeving in de gaten houden. Indien nodig kunt u tijdig aan de bel trekken. Uw 1A-partner kijkt dan samen met u wat er voor nodig is om weer optimaal te kunnen werken en communiceren.

Werkgeluk

Door nauw samen te werken met onze 1A-partners en u inzage te geven in hoe uw 1A-omgeving presteert, proberen we echt transparant te zijn in wat we voor uw organisatie doen. Wij gaan voor uw werkgeluk. Bent u tevreden en kunt u goed en ongestoord uw werk doen? Dat maakt ons gelukkig en zo werken we het liefst met u samen.

U verdient goede ondersteuning

U bent druk bezig met het runnen van uw bedrijf en het uitstippelen van uw beleid. Dan wilt u geen gezeur hebben met het gereedschap wat u gebruikt. Gelukkig zijn onze 1A-partners en wij er in geslaagd om voor u de zorgen om goed gereedschap uit handen te nemen. We houden uw 1A-omgeving nauwlettend in de gaten met onze monitoring-software en hebben korte lijnen met onze 1A-partners. Net als zij met u hebben. Kundige en persoonlijke ondersteuning wanneer u dit nodig heeft.

Wilt u ook de persoonlijke ondersteuning die u verdient?