Uw online zichtbaarheid

Uw online zichtbaarheid

Toen het internet nog niet zo heel bekend of onbetaalbaar was, maakten we gebruik van reclame-uitingen op bijvoorbeeld de voorgevel of op bedrijfsauto’s. Vaak met het doel om zichtbaarheid en naamsbekendheid te genereren. Inmiddels gaat zo ongeveer alles online dus wilt u online ook gezien en vooral gevonden worden.

 

Uw online zichtbaarheid

Dit begint natuurlijk bij het verzinnen van een juist domeinnaam en een website die altijd beschikbaar is en past bij uw onderneming. Hoe begint u nu eigenlijk met een goede website? Precies, er zal eerst een domeinnaam op het internet geclaimd moeten worden, zodat u daar uw onderneming verder op kunt profileren. Een domein kunt u zien als een soort postcode en huisadres van uw onderneming op het internet. Wanneer deze geregistreerd is, kunt u starten met het realiseren van de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

Het is mogelijk om nieuwe en bestaande websites en domeinen te hosten op ons platform. Zo zorgt u ervoor dat uw website altijd beschikbaar is. Wij regelen dan de registratie van het domein en kunnen de website ook voor u hosten. Natuurlijk gaat dit zoals al onze diensten gepaard met de persoonlijke ondersteuning die u verdient.

Zichtbaarheid voor bezoekers

Na het opzetten van de website is het natuurlijk belangrijk om de zichtbaarheid wereldkundig te maken. Kort gezegd, er zullen bezoekers naar de website getrokken moeten worden. Velen van ons zijn al bekend met de social media kanalen, het bloggen en misschien zelfs wel met vloggen. Ook wordt door velen nog gebruik gemaakt van folders, brochures en andere traditionele media. Alles om de naamsbekendheid te vergroten en bezoekers naar uw website te halen. Immers, in de huidige tijd doen ook uw klanten eerst online onderzoek naar bepaalde producten of diensten. Zij willen dan niet te lang zoeken naar de juiste, voor hun relevante informatie. Uw website moet dus altijd beschikbaar zijn. Verhuis uw webhosting en realiseer de gewenste uptime van uw website.

Website bouwen en optimaliseren

Wij vinden dat wanneer we u de mogelijkheid bieden om een domein te registreren, we u ook de mogelijkheid moeten geven om de website te hosten. We zorgen er hierbij voor dat uw website op een veilige plek wordt opgeslagen en dat u met de juiste tools uw website kunt (laten) beheren. Daarbij zorgen onze partners samen met ons ervoor dat uw website altijd bereikbaar en beschikbaar is voor uw klanten. Het maken van van website is echter niet iets wat we voor u kunnen doen. Maar we hebben partners bij wie u dit met een gerust gevoel kunt onderbrengen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, brengen we u natuurlijk graag in contact. Zij kunnen u dan verder ondersteunen bij de bouw van de site, maar ook met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wilt u uw online zichtbaarheid ook optimaliseren?